Tinder

Tinder nog niet geprobeerd? Het lijkt erop alsof iedere single in Nederland aan het Tinderen is. In de trein, op het werk en tijdens schooltijd wordt er getinderd door de Nederlandse singles. De dating app heeft binnen korte tijd ons land veroverd. Het is de makkelijkste manier om interessante en leuke singles bij je in de buurt te leren kennen.

Hoe werkt Tinder?
Tinder werkt enorm eenvoudig. Zelfs als beginner heb je geen moeite om je weg te vinden in de dating app. Als je tips nodig hebt lees dan verder op deze pagina. Het aanmelden gebeurt via je Facebook account. Als je inlogt met je Facebook account dan kun je direct je foto’s kopiëren naar je Tinder profiel. Na het uploaden van je foto’s kun je nog een leuk stukje tekst verzinnen voor onder de foto’s. Hierna kan het Tinder spel beginnen.

Om in contact te komen met andere singles op Tinder is het nodig om matches te krijgen. Je kunt alleen met een match chatten en met niemand anders. Er zijn geen profielen waar je doorheen kunt bladeren en zelf contact kunt leggen. Zo werkt Tinder niet. Door naar rechts te swipen geef je aan dat je iemand leuk vindt. Als je de ander jou ook leuk vindt dan is er een Tinder match. Jullie worden vervolgens aan elkaar gekoppeld zodat je berichten naar elkaar kunt versturen. Vergeet niet om origineel te zijn zodat je succes hebt met tinderen. Je bent anders niet de eerste die genegeerd wordt door een match. Nieuwsgierig geworden? De Tinder app is te download in de Apple App Store en Google Play Store.

Bron van dit artikel

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *