Must have games voor de PS4

Elk jaar komen er weer honderden games uit voor de PS4, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Daar vind je in dit artikel zie je een lijst van games die je echt moét hebben!

Grand Theft Auto 5
Deze titel ligt misschien voor de hand, maar moet natuurlijk toch genoemd worden. Deze game vol actie biedt honderden uren aan spelplezier zonder dat je verveeld raakt. Voor het online gedeelte zorgt voor eindeloze variatie en mogelijkheden. Met de nieuwe graphics van de PS4 is Los Santos nu nog mooier!

Project Cars
Realistische racegames zijn er in overvloed, maar vooral op de PC. Nu is er ook één voor de consoles, en deze wil je niet missen. Tientallen real-life circuits zijn tot in detail nagemaakt en voor de auto’s geldt hetzelfde. Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op met 300 kilometer per uur over een circuit te vliegen? Dan is dit een must have.

Minecraft
Minecraft? Ja, minecraft. Deze game lijkt op het eerste gezicht voor velen misschien saai, maar wanneer je met wat vrienden een survival begint, kom je er al snel achter dat deze game door de eindeloze mogelijkheden een bron van entertainment is!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *