De nieuwste Playstation spellen

Een veel voorkomende bezigheid is spelen op een Playstation, maar het is natuurlijk het leukste als je de meest nieuwste spellen kan spelen op je Playstation. Hieronder zal ik de nieuwste Playstation spellen in beeld brengen met relevante informatie.

 

FIFA 16

 

In FIFA 16 draait het allemaal om teamspel, bij voetbal is het zeker een zaak om met je team samen te spelen en samen voor de overwinning te gaan. Het draait in FIFA 16 niet alleen om de winst maar ook om het plezier met je vrienden. Laat je licht schijnen op dit spel, want hoe verder je met FIFA gaat, des te leuker het spel wordt.

 

Black Ops 3

 

Call of Duty: Black Ops is terug! Call of Duty: Black Ops 3, ook wel bekend als COD BO3, ontwikkeld door Treyarch gaat het volgende deel in. Dit is meest gespeelde game serie in de geschiedenis. Black Ops 3 speelt zich af in een duistere toekomst, waar de grens tussen mens en robot compleet vervaagd is. De technologie pakt de macht van het nieuwe oorlog voeren!

 

Tour de France 2015

 

In Tour de France 2015, neem je als wielrenner deel aan de “Grande Boucle”. Dompel jezelf onder in deze fantastische uitdaging en ervaar de adrenaline en spanning van de grootste kampioenen in het hedendaagse wielersport! Probeer de sprints te winnen, de bergkoning te worden of de beste tijdrit te rijden. Misschien breng jij het geel wel naar Parijs en ben je de winnaar! Maar let op: je kan de tour ook in elke etappen verliezen! Tour de France 2015 is het meest actuele spel over wielrennen en is ook qua graphics helemaal vernieuwd.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *